Založ si blog

„Mať sex☹“.

Materialista potrebuje veľa peňazí na to, aby sa cítil slobodne…pretože v skutočnosti je vnútorne neslobodný.…. v peniazoch hľadá to, čo nedostal vo výchove.

Na svojej prízemnej – materiálnej úrovni potrebuje prijímať veľa jednoduchých – zmyslových podnetov – zvonka – dráždením receptorov, chuťových, čuchových, zvukových, hmatových, zrakových, čiže prijímať veľa obrazov a zvukov – veľa TV, množstvo jedla a pitia, časté dráždenie si erotogénnych zón, cestovanie, samoúčelné nakupovanie nie kvôli zabezpečeniu si potrebných vecí, ale len kvôli nemu samému.

 

Konzumný postoj k životu sa u neho prejavuje aj prevádzkovaním sexu len tak pre zábavu, podobne ako je to u šimpanzov. Je to primitívny – animálny – lacný spôsob vyvolávania si príjemných pocitov dráždením si citlivých miest na tele a je typický pre prízemných, jednoduchých ľudí – materialistov…ktorí si nedokážu vyvolať pocity šťastia hodnotnejším – duchovnejším spôsobom…..približovaním sa k Bohu…..odhaľovaním svojich chýb a naprávaním svojich nedostatkov, čiže svojim vnútorným vývojom – evolúciou.

Tá znamená napĺňanie svojho poslania na tomto svete sebazdokonaľovaním, sebapoznávaním, sebareflexiou, čiže rozvíjaním charakteru a budovaním osobnosti.

 

Sex nie je na hranie, nie je to hračka, tú si z neho urobili len obyčajní ľudia, zaostalí, prízemní, ktorí sa nedokážu inak radovať. V skutočnosti je to veľmi vážna vec, vec prežitia, preto tak k nej treba aj pristupovať, ako k niečomu, vďaka čomu sme tu a mal by sa využívať len na to, na čo je určený….. a sex bez lásky je hriech.

 

Sex je zadarmo, nič nestojí, preto sa nazýva aj zábavou chudobných … a to nielen materiálne, ale hlavne duchovne.

 

Rozmnožovací pud je len rudiment, ktorý sme zdedili po našich zvieracích predkoch podobne ako ochlpenie a nie je správne nechať sa ním unášať, ale dostať ho pod kontrolu.

 

Kto ale nie je pánom svojej mysle, ten sa nemôže ani stať pánom svojho tela….je otrokom svojich najnižších pudov a teda má bližšie k našim zvieracím predkom, než k svojmu stvoriteľovi, k Bohu.

 

 

Youtube zrušil kanál Igora Bukovského. Dva a pol roka ho používal v rozpore s pravidlami.

05.05.2024

SME, Martin Hodás, externý prispievateľ Rozmýšľal som, či sa mám k tejto správe ozvať, ale nakoniec som sa rozhodol že áno … kedysi dávno som totiž chodil k nemu na konzultácie a navyše pochádzame aj z toho istého mesta, z Martina, takže sme vyrástli v tom istom prostredí … preto toho máme dosť veľa spoločného, čo mi umožňuje vidieť ho do určitej [...]

Nočný klub v Námestove zrušil akciu pre obavy miestnych zo satana ☹

04.05.2024

SME, M.Vančo, 2. máj 2024 o 19:48 Odjakživa platí, že najväčším nepriateľom človeka je on sám … pretože sám seba, svoju hlúposť si nedokáže uvedomiť … dokáže si len „uvedomovať“ chyby tých druhých a to často aj také, aké v skutočnosti ani neexistujú … pretože čo Slovák, to „odborník“ na zametanie pred cudzími prahmi, len pred tým [...]

V Iráne sa spustili oslavy po útoku na Izrael.

14.04.2024

Z Blízkeho východu sa nikdy v dohľadnej dobe nešírila do sveta múdrosť, ale práve naopak … vždy to bol tzv. nepokojný región … veľmi jemne povedané … Čím je niekto hlúpejší, tým menej si to dokáže uvedomiť, takže tí celkom najhlúpejší si ju neuvedomujú vôbec … preto obidve, tzv. zúčastnené strany sú si skalopevne isté, že právo [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.