Založ si blog

„Mať sex☹“.

Materialista potrebuje veľa peňazí na to, aby sa cítil slobodne…pretože v skutočnosti je vnútorne neslobodný.…. v peniazoch hľadá to, čo nedostal vo výchove.

Na svojej prízemnej – materiálnej úrovni potrebuje prijímať veľa jednoduchých – zmyslových podnetov – zvonka – dráždením receptorov, chuťových, čuchových, zvukových, hmatových, zrakových, čiže prijímať veľa obrazov a zvukov – veľa TV, množstvo jedla a pitia, časté dráždenie si erotogénnych zón, cestovanie, samoúčelné nakupovanie nie kvôli zabezpečeniu si potrebných vecí, ale len kvôli nemu samému.

 

Konzumný postoj k životu sa u neho prejavuje aj prevádzkovaním sexu len tak pre zábavu, podobne ako je to u šimpanzov. Je to primitívny – animálny – lacný spôsob vyvolávania si príjemných pocitov dráždením si citlivých miest na tele a je typický pre prízemných, jednoduchých ľudí – materialistov…ktorí si nedokážu vyvolať pocity šťastia hodnotnejším – duchovnejším spôsobom…..približovaním sa k Bohu…..odhaľovaním svojich chýb a naprávaním svojich nedostatkov, čiže svojim vnútorným vývojom – evolúciou.

Tá znamená napĺňanie svojho poslania na tomto svete sebazdokonaľovaním, sebapoznávaním, sebareflexiou, čiže rozvíjaním charakteru a budovaním osobnosti.

 

Sex nie je na hranie, nie je to hračka, tú si z neho urobili len obyčajní ľudia, zaostalí, prízemní, ktorí sa nedokážu inak radovať. V skutočnosti je to veľmi vážna vec, vec prežitia, preto tak k nej treba aj pristupovať, ako k niečomu, vďaka čomu sme tu a mal by sa využívať len na to, na čo je určený….. a sex bez lásky je hriech.

 

Sex je zadarmo, nič nestojí, preto sa nazýva aj zábavou chudobných … a to nielen materiálne, ale hlavne duchovne.

 

Rozmnožovací pud je len rudiment, ktorý sme zdedili po našich zvieracích predkoch podobne ako ochlpenie a nie je správne nechať sa ním unášať, ale dostať ho pod kontrolu.

 

Kto ale nie je pánom svojej mysle, ten sa nemôže ani stať pánom svojho tela….je otrokom svojich najnižších pudov a teda má bližšie k našim zvieracím predkom, než k svojmu stvoriteľovi, k Bohu.

 

 

V Iráne sa spustili oslavy po útoku na Izrael.

14.04.2024

Z Blízkeho východu sa nikdy v dohľadnej dobe nešírila do sveta múdrosť, ale práve naopak … vždy to bol tzv. nepokojný región … veľmi jemne povedané … Čím je niekto hlúpejší, tým menej si to dokáže uvedomiť, takže tí celkom najhlúpejší si ju neuvedomujú vôbec … preto obidve, tzv. zúčastnené strany sú si skalopevne isté, že právo [...]

Newsfilter: Pellegrini sľuboval pokoj a zmier, prišla ešte väčšia nenávisť.

11.04.2024

KomentáreDenník Na ďalší39 Totality a posttotality sú kráľovstvá krivých zrkadiel, kde to čo je hore sa javí ako to dole a naopak … kde sa obeť mnohým javí ako agresor a naopak … kde v žiadnom prípade nejde o pravdu ale len o to, čo sa komu práve hodí … a je to to, čomu sa mu najpohodlnejšie verí … čo zodpovedá jeho pokrivenej optike, [...]

Správa o duševnom stave slovenskej spoločnosti 😊

24.03.2024

Prvé kolo prezidentských volieb dopadlo nad očakávania dobre … to asi nečakal nikto … a je v úplnom rozpore so všetkými predvolebnými prieskumami, našťastie😊 akoby si veľa voličov, ktorí v parlamentných voľbách zvolili súčasnú vládu uvedomilo, že až také jednoduché to nebude, že sa vlastne „tak trochu“ unáhlili, takže v týchto voľbách sa [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.