Založ si blog

„Hrdé Slovensko“.

Slovensko je poznačené štyridsiatimi rokmi totality a tisíc rokmi poroby….preto je vnútorne neslobodné a teda nezodpovedné.

Sloboda a zodpovednosť sú dve strany jednej mince….preto na nezodpovedných ľudí človek naráža na každom kroku.

Rozpoznať ich je jednoduché….nerešpektujú pravidlá spoločnosti, pretože veria, že oni všetkému rozumejú najlepšie, takže si môžu vytvárať vlastné….

Správajú sa ako rakovinové bunky, ktoré sa vymkli spod kontroly, prestali pracovať v prospech celku a začali sebecky „pracovať“ pre seba….

Nechápu že takýmto správaním zahubia nielen spoločnosť, ale aj sami seba….nerešpektovaním odporúčaní WHO….ani rozhodnutia hlavného hygienika nosiť rúška prispievajú k šíreniu nákazy.

Nerešpektovaním dopravných predpisov, odbočovaním bez smeroviek šíria chaos, anarchiu, vytvárajú si nesprávne návyky spojené s vedením motorového vozidla, zvyšujú riziko vzniku dopravných nehôd, krátkozrako povyšujúc seba nad iných sťahujú Slovensko dolu….do bahna.

Kvôli takýmto ľuďom je Slovensko tam kde je.

Čo Slovák, to génius….všade bol, všetko videl, na všetko má názor a na pravdu patent….všetci sú blbí len „ON“ je ten múdry. Vždy má pravdu, nikdy sa nemýli….a preto nikdy za nič nemôže….na vine sú vždy tí druhí….vždy niekto iný alebo niečo iné….čo Slovák, to hotový svätec….samozrejme neuznaný.

Ako to, že aj ostatní nevidia aký je úžasný….aký je dokonalý?

Kto bol vychovaný totalitným spôsob, ten si neváži sám seba, idealizuje si samého seba, aby sa udržal nad vodou….aby si udržal akú takú sebaúctu….ale vždy na úkor iných….a na Slovensku „je to tak“ a ešte dlho bude.

Väzni z Leopoldova volili hlavne Smer, národniari obsadili tretie miesto 🤡

11.06.2024

24hod.sk Z domova, 10. júna 2024 Čo k tomu dodať … ľudia vo voľbách volia takých, ktorí sa im čo najviac podobajú, ktorí „hovoria ich rečou“ … no a hlava Smeru je z rôznych dôvodov ešte stále právoplatne neodsúdený, ale už vyšetrovaný a teda aj dôvodne podozrivý jedinec, takže sa týmto „voličom“ v Leopoldove podobal najviac [...]

„Loď bláznov sa plaví do neznáma“.

31.05.2024

V skutočnosti je jej Smer viac než jasný … plaví sa plnou parou do pekla! ☹ „Loď bláznů je alegorie, která se objevuje v západní kultuře již od starověku. Jednu z prvních zmínek nacházíme u Platóna, který tento příměr použil v argumentaci kritiky demokracie[1]. Podstata alegorie v Platónově podání spočívá v porovnávání demokracie (řízení státu [...]

Dobrý análny sex sa dá naučiť, sexkoučka radí, ako začať 🤮😩

09.05.2024

SME, Tímea Krauszová, 7. máj 2024 o 15:00 Čítajte viac: https://www.sme.sk/search?q=an%C3%A1l&period=90 Človek dostal na rozdiel od väčšiny zvierat od Boha možnosť myslieť … a ak ju naozaj využíva, tak mu umožní postupne sa k nemu približovať viac a viac … a v ideálnom prípade sa s ním nakoniec aj spojiť, čo je jeho skutočné poslanie na tomto svete. [...]

Nitra, Kynek, záplavy

V Nitre opäť vytopilo Kynek aj mestské kúpalisko

16.06.2024 19:55

Prívalový dážď, ktorý v noci zo soboty na nedeľu zasiahol Nitru, spôsobil po nedávnych záplavách ďalšie problémy.

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už si pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu od Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.