Založ si blog

Kuleba varuje pred možnou otravou. Vyjednávačov vyzval, aby na rokovaniach s Ruskom nič nepili ani nejedli ☹

TASR 29. 3.

Je to neuveriteľné, čo všetko sa z Ruska valí … čokoľvek zlé je tam možné … a na nič a na nikoho sa tam nedá spoľahnúť … je to krajina neobmedzených nemožností ☹ útoky na suverénnu krajinu, na jej jadrové reaktory, unášanie ukrajinského obyvateľstva do Ruska, rúbanie ukrajinských lesov kvôli ďalšiemu financovaniu vojny, bránenie hasičom v ich hasení … bombardovanie obytných štvrtí, otrávenie kohokoľvek … dokonca aj účastníkov „mierových“ jednaní, klamanie, klamanie, klamanie … atď., atď., atď. …

To čo si dovoľuje ruský režim by si nedovolil ani Hitler … takže nielenže stále platí, že Rusko je ríša zla … ale Putinov režim zlo posunul tam, kam ešte nikto pred ním … to čo pácha on by si nedovolil nik … ani Severná Kórea nie.

Tento výraz nepoužívam, ale v tomto prípade je tento režim satan … je to čisté, nefalšované … ničím nenarušené zlo … a jediné čo si zaslúži je byť zničené.

Americký prezident sa pôvodne vyjadril, že Putin nemôže zostať pri moci … ale neskôr uviedol, že tým nevyzýva na zmenu režimu v Moskve … to by ale mal!

Putin a jeho režim sa musí odstrániť … a to celkom … takto to nemôže pokračovať ďalej … takto je to úplne zle … Rusko vedú úplní magori, pomätenci, šialenci a blázni … psycho a sociopati …

Nemôže všetko stáť a padať na vlastníctve atómových zbraní … tomuto zlu sa nesmie ustupovať ani v tomto prípade! Režimy ktoré po nich túžia a snažia sa k nim dostať jasne vidia, aká je to výhoda vlastniť ich … čo všetko im vďaka nim prejde, takže ich to do budúcna ešte viac posilní a utvrdí v presvedčení, že ich musia získať … a to za každú cenu!

Riziko atómovej (tretej svetovej?) vojny je minimálne a stojí za to podstúpiť ho … zlu sa nesmie ustupovať, bezzásadové jednanie je nanič a vedie len do pekla … straty sa pri ňom len neustále zväčšujú.

Múdrosť hovorí … „odštipni problém v štádiu púčika“ … čo ale Západ „samozrejme“ neurobil … a zlo sa rozšírilo aj ďalej … a čím dlhšie sa bude šíriť, tým ťažšie ho bude zastaviť, celkom sa do ruskej „kultúry“ … a nielen do nej zažerie ☹

V Iráne sa spustili oslavy po útoku na Izrael.

14.04.2024

Z Blízkeho východu sa nikdy v dohľadnej dobe nešírila do sveta múdrosť, ale práve naopak … vždy to bol tzv. nepokojný región … veľmi jemne povedané … Čím je niekto hlúpejší, tým menej si to dokáže uvedomiť, takže tí celkom najhlúpejší si ju neuvedomujú vôbec … preto obidve, tzv. zúčastnené strany sú si skalopevne isté, že právo [...]

Newsfilter: Pellegrini sľuboval pokoj a zmier, prišla ešte väčšia nenávisť.

11.04.2024

KomentáreDenník Na ďalší39 Totality a posttotality sú kráľovstvá krivých zrkadiel, kde to čo je hore sa javí ako to dole a naopak … kde sa obeť mnohým javí ako agresor a naopak … kde v žiadnom prípade nejde o pravdu ale len o to, čo sa komu práve hodí … a je to to, čomu sa mu najpohodlnejšie verí … čo zodpovedá jeho pokrivenej optike, [...]

Správa o duševnom stave slovenskej spoločnosti 😊

24.03.2024

Prvé kolo prezidentských volieb dopadlo nad očakávania dobre … to asi nečakal nikto … a je v úplnom rozpore so všetkými predvolebnými prieskumami, našťastie😊 akoby si veľa voličov, ktorí v parlamentných voľbách zvolili súčasnú vládu uvedomilo, že až také jednoduché to nebude, že sa vlastne „tak trochu“ unáhlili, takže v týchto voľbách sa [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.