Založ si blog

Ako nie.

8.2.2017 si pochvaľoval p.Breiner v správach RTVS ako dobre urobil, keď sa kedysi vysťahoval zo Slovenska do Kanady.

Jeho rozhodnutie nemôžem považovať za správne, pretože v ňom nevidím nič zodpovedné voči krajine z ktorej vzišiel a ktorá by mala byť aj jeho domovinou.

 

Všetko čo dovtedy získal získal tu a práve preto by malo byť jeho povinnosťou nie ujsť pred problémami na Slovensku, ale naopak…podieľať sa na ich riešení.

Jeho rozhodnutie považujem tak trochu za sebecké, prospechárske…ktoré hovorí o jeho neúcte voči Slovensku a jej základom je neúcta samého voči sebe.

 

Jasne vidieť, že ani postavenie ktoré tu získal neurobí z človeka automaticky niekoho múdreho a zodpovedného…a je smutné aj to že RTVS nedokázala voči jeho rozhodnutiu zaujať  žiadne zmysluplné stanovisko a tým len podporí odliv aktívnych ľudí zo Slovenska a teda prehĺbi krízu v ktorej sa už dlhodobo zmieta.

V Iráne sa spustili oslavy po útoku na Izrael.

14.04.2024

Z Blízkeho východu sa nikdy v dohľadnej dobe nešírila do sveta múdrosť, ale práve naopak … vždy to bol tzv. nepokojný región … veľmi jemne povedané … Čím je niekto hlúpejší, tým menej si to dokáže uvedomiť, takže tí celkom najhlúpejší si ju neuvedomujú vôbec … preto obidve, tzv. zúčastnené strany sú si skalopevne isté, že právo [...]

Newsfilter: Pellegrini sľuboval pokoj a zmier, prišla ešte väčšia nenávisť.

11.04.2024

KomentáreDenník Na ďalší39 Totality a posttotality sú kráľovstvá krivých zrkadiel, kde to čo je hore sa javí ako to dole a naopak … kde sa obeť mnohým javí ako agresor a naopak … kde v žiadnom prípade nejde o pravdu ale len o to, čo sa komu práve hodí … a je to to, čomu sa mu najpohodlnejšie verí … čo zodpovedá jeho pokrivenej optike, [...]

Správa o duševnom stave slovenskej spoločnosti 😊

24.03.2024

Prvé kolo prezidentských volieb dopadlo nad očakávania dobre … to asi nečakal nikto … a je v úplnom rozpore so všetkými predvolebnými prieskumami, našťastie😊 akoby si veľa voličov, ktorí v parlamentných voľbách zvolili súčasnú vládu uvedomilo, že až také jednoduché to nebude, že sa vlastne „tak trochu“ unáhlili, takže v týchto voľbách sa [...]

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.