Založ si blog

Jste vrazi! “ Odpůrci vakcín útočí na očkovací místa a spílají zdravotníkům.

Seznam Zprávy, PETR ŠVIHEL23.9.2021

Najťažšie sa radí tomu, kto to najviac potrebuje … tak isto ako sa najťažšie dá pomôcť tomu, kto je na tom najhoršie … pretože radiť hlúpemu je to isté, ako hádzať perly sviniam.

To sú tí, ktorým sa dostalo najhoršej výchovy a aj najhoršieho vzdelania … ktorí nikomu neveria, nikoho nechápu, nikoho si nevážia, nič sa im nedá povedať … pretože si nevážia samých seba … a teda ani iných a „samozrejme“ pravdu už vôbec nie ☹

Pre nich je „pravda“ to, čo je pre nich zadarmo …. čo ich práve nič nestojí, pri čom oni nikdy za nič nemôžu … pričom za všetko zlé môžu vždy a jedine tí druhí, oni sú prosto chorobne nezodpovední.

Ich vzťah k iným ľuďom je narušený, preto neuznávajú nikoho okrem seba … boli „vychovaní“ extrémnym spôsobom, preto je aj ich spôsob „myslenia“ extrémny … extrémne totalitný, xenofóbny, paranoidný … čo znamená, že títo ľudia sú v skutočnosti neodhalení, nediagnostikovaní a teda samozrejme ani neliečení psychologickí … a niektorí z nich už aj psychiatrickí pacienti.

Čím sú na tom, horšie, tým sú neschopnejší si svoj zlý stav uvedomiť … pretože čím je myslenie na nižšej úrovni, tým samé seba hodnotí na tej vyššej … tým je iracionálnejšie, tým je nelogickejšie … tým je neschopnejšie vidieť seba a teda ani iných takých akí sú …

Oni samých seba vidia len takých, akí by chceli byť … nie takích, akí sú v skutočnosti … jednoducho povedané, sú mimo reality … a to ešte viac, než je bežné.

Tieto útoky prebiehajú v Prahe, nie na Slovensku … rozdiel je ale minimálny … hlúposť je neuvedomovaná a preto všadeprítomná … a čím menej uvedomovaná, tým je jej viac.

V Iráne sa spustili oslavy po útoku na Izrael.

14.04.2024

Z Blízkeho východu sa nikdy v dohľadnej dobe nešírila do sveta múdrosť, ale práve naopak … vždy to bol tzv. nepokojný región … veľmi jemne povedané … Čím je niekto hlúpejší, tým menej si to dokáže uvedomiť, takže tí celkom najhlúpejší si ju neuvedomujú vôbec … preto obidve, tzv. zúčastnené strany sú si skalopevne isté, že právo [...]

Newsfilter: Pellegrini sľuboval pokoj a zmier, prišla ešte väčšia nenávisť.

11.04.2024

KomentáreDenník Na ďalší39 Totality a posttotality sú kráľovstvá krivých zrkadiel, kde to čo je hore sa javí ako to dole a naopak … kde sa obeť mnohým javí ako agresor a naopak … kde v žiadnom prípade nejde o pravdu ale len o to, čo sa komu práve hodí … a je to to, čomu sa mu najpohodlnejšie verí … čo zodpovedá jeho pokrivenej optike, [...]

Správa o duševnom stave slovenskej spoločnosti 😊

24.03.2024

Prvé kolo prezidentských volieb dopadlo nad očakávania dobre … to asi nečakal nikto … a je v úplnom rozpore so všetkými predvolebnými prieskumami, našťastie😊 akoby si veľa voličov, ktorí v parlamentných voľbách zvolili súčasnú vládu uvedomilo, že až také jednoduché to nebude, že sa vlastne „tak trochu“ unáhlili, takže v týchto voľbách sa [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.