Jste vrazi! “ Odpůrci vakcín útočí na očkovací místa a spílají zdravotníkům.

24. septembra 2021, Karol, Nezaradené

Seznam Zprávy, PETR ŠVIHEL23.9.2021

Najťažšie sa radí tomu, kto to najviac potrebuje … tak isto ako sa najťažšie dá pomôcť tomu, kto je na tom najhoršie … pretože radiť hlúpemu je to isté, ako hádzať perly sviniam.

To sú tí, ktorým sa dostalo najhoršej výchovy a aj najhoršieho vzdelania … ktorí nikomu neveria, nikoho nechápu, nikoho si nevážia, nič sa im nedá povedať … pretože si nevážia samých seba … a teda ani iných a „samozrejme“ pravdu už vôbec nie ☹

Pre nich je „pravda“ to, čo je pre nich zadarmo …. čo ich práve nič nestojí, pri čom oni nikdy za nič nemôžu … pričom za všetko zlé môžu vždy a jedine tí druhí, oni sú prosto chorobne nezodpovední.

Ich vzťah k iným ľuďom je narušený, preto neuznávajú nikoho okrem seba … boli „vychovaní“ extrémnym spôsobom, preto je aj ich spôsob „myslenia“ extrémny … extrémne totalitný, xenofóbny, paranoidný … čo znamená, že títo ľudia sú v skutočnosti neodhalení, nediagnostikovaní a teda samozrejme ani neliečení psychologickí … a niektorí z nich už aj psychiatrickí pacienti.

Čím sú na tom, horšie, tým sú neschopnejší si svoj zlý stav uvedomiť … pretože čím je myslenie na nižšej úrovni, tým samé seba hodnotí na tej vyššej … tým je iracionálnejšie, tým je nelogickejšie … tým je neschopnejšie vidieť seba a teda ani iných takých akí sú …

Oni samých seba vidia len takých, akí by chceli byť … nie takích, akí sú v skutočnosti … jednoducho povedané, sú mimo reality … a to ešte viac, než je bežné.

Tieto útoky prebiehajú v Prahe, nie na Slovensku … rozdiel je ale minimálny … hlúposť je neuvedomovaná a preto všadeprítomná … a čím menej uvedomovaná, tým je jej viac.